Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

08 sep 2017

Ons mooie clubblaadje

Door: marco

Beste leden,

Het is mij, als oud redactrice, opgevallen dat er in de wandelgangen wordt gesproken dat men 'T Karreblad gaat missen, althans de papieren versie. Dus bij deze kunnen jullie hier wat mooie verhaaltjes vinden, en daarna kan je je opgegeven voor de redactie door een mailtje te sturen naar info@bvkd.nl of iemand van het bestuur aan te spreken op de bowling!

-Els Wennekes

Om te beginnen beginnen we met het beginsel van het begin:

Ook de mijlstenen blijven niet uit:


p.s. Cees Vonk werd slechts 10e, Arie Koole won het toernooi met een ruime voorsprong!

 

 En natuurlijk moeten we elkaar niet te serieus nemen:

Uit 'T karreblad April 1986
Aankomst in ’t Karrewiel om 17.30 uur, na WEER een harde werkdag als ambtenaar. In de hele bowling was het nog stil, geen bowlers te bekennen, alleen D.J. druk bezig om de banen in orde te maken voor het Nederlands Bowlingteam. Ook Hans was drukdoende met zijn zakelijke paparassen of dat er niets aan de hand was. Tien voor zes en nog niemand te bekennen die leek op een echte bowler/ster, potverdomme !!!!!!!!!!!!!
Vijf voor zes zag ik de aankondiging aan de pilaar hangen, “Geen Nederlands-team op 1 april”. Nog had ik niets in de gaten (echt limburgs). Ineens kwam er een seintje van binnenuit………….. 1 APRIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D.J. en  Hans in een deuk van de lach natuurlijk en liep al aardig rood aan. Toen kwam Jan binnen, die kleptomaan van het Karreblad, en  weer ging ik door de grond. Als ik nu maar niet de enige ben die erin gestonken is, dacht ik, want dan kan ik het wel schudden in het volgende Karreblad. Maar nee, er waren er meer. Toen maar weer een lekker pintje genomen en gezellig aan het bowlen geslagen.
Marcel.

 

De laatste bladen zijn terug te vinden op http://www.bvkd.nl/karrebladen.html

Oja, vergeet je niet aan te melden voor de redactie!

 

 


    Er zijn geen aankomende agenda items gevonden.