Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

  • »
  • »
  • BVKD verslaat Rijswijk in de TZC
15 mrt 2018

BVKD verslaat Rijswijk in de TZC

Door: marco
Op naar de volgende ronde!

Met een beetje geluk en een hoop strikes heeft de bvkd afgelopen maandag de tweede overwinning geboekt op het team van Rijswijk. De wisselvallige wedstrijd begon met een voorsprong van 130 punten, maar na twee games werd dat snel omgezet in een achterstand van 85 pins. Dat was zo'n beetje het moment dat Ferdi er genoeg van had en zo'n zee van strikes produceerde dat onze tegenstander helemaal van zijn stuk af werd gegooid. Halverwege de laatste game sloot ook de rest zich hier bij aan en met een omslag van meer dan 200 pins was het gedaan.

Eindstand 't Karrewiel Delft - Wijndaelerduin Rijswijk : 4894 - 4767

De volgende wedstrijd wordt gespeeld tussen 9 april en 11 mei tegen Schiedam of Hellevoetsluis.