Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

16 mrt 2019

35 jaar BVKD

Door: maurice
Viering van 28 augustus en 15 september 2018

Aan het begin van dit seizoen (2018-2019) vierden we het 35 jarig bestaan van onze vereniging met een reunie voor leden en oud-leden en natuurlijk de feestavond.

De opkomst van de reunie (28 augustus 2018), ondanks oproepen op de site, facebook en krant, was minder dan gehoopt, maar al met al een hele gezellige middag. De bowling was leukt versiert met ballon-pins en het buffet was top.

Op 15 september vierden we het 35 jarig bestaan. De leden die 25 jaar (of meer) lid waren en 10 jaar geleden niet in de limo hadden gezeten, moesten eerder aanwezig zijn. Zij kreeg een rondrit door Delft en werden verwelkomt door de overige leden. Uiteraard werden alle lustrum-leden ook even in de spotlight gezet!

Bekijk ook de foto's van de twee evenementen.

Op naar het volgende lustrum!