Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

  • »
  • »
  • Sjaak winnaar kersttoernooi 2019
16 dec 2019

Sjaak winnaar kersttoernooi 2019

Door: maurice
Het was weer spannend!

Op 14 en 15 december van dit jaar stond de bowling overdag weer in het teken van het altijd gezellige kersttoernooi. Hoewel het aantal deelnemers helaas ieder jaar terugloopt, was het erg gezellig en was ook de finale druk bezocht. Er zijn zelfs leden die vorig jaar gestopt zijn met de league, maar wel lid gebleven zijn, die weer overwegen om league te gaan gooien! Dat horen we natuurlijk graag!

De bowling was uiteraard al in kerstsfeer, er stonden genoeg koekjes op de inschrijftafel met voor elk wat wils en met Henk die de sportcommissie beide dagen hielp, liep alles als een trein. Na afloop van iedere serie was er een kerststukje te winnen en er waren zelfs extra prijzen om weg te geven.

De knock-down finale werd op de bekende wijze gespeeld en voor iedere finalist was er weer een kerstpakketje. Dit kon natuurlijk niet zonder alle sponsors, hierbij nogmaals bedankt voor jullie bijdrage!
Na 6 finale-rondes kwam de volgende uitslag tot stand:

Sjaak van Rutten 
Cees Prins 
Lonneke Broeseliske 
Johan Zwartjens 
Frans Ruijgt 
Jan den Os 
Lois Schepers 
Robin Remmerswaal 
Ton Smits 
10  Wesley Ruijgt 
11  Fabian v.d. Werf 
12  Ryan Norton 
13  Tjalling Fransen 
14  Berthus v.d. Meer 
15  Sammy Wolvers 
16  Cees de Zeeuw 
17  Peter Verleg 
18  Margreet Vonk 
19  Tim Kraus 
20  Anja Schildkamp 

 


    Er zijn geen aankomende agenda items gevonden.