Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

  • »
  • »
  • Inschrijfformulier winterleague
15 mei 2020

Inschrijfformulier winterleague

Door: maurice
seizoen 2020-2021

Het is bijna half mei en ondanks dat het kabinet de regels wat versoepeld, is het corona virus nog altijd onder ons. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer we onze geliefde sport bowlen weer kunnen uitoefenen. Maar er zijn lichtpuntjes: het aantal ziekenhuisopnames van coronapatienten daalt en sommige winkels zoals kappers gaan weer open.
Uiteraard hopen we dat we de regels het toelaten om in september, zoals gebruikelijk, met het nieuwe seizoen te beginnen. Dat kan alleen als iedereen zich aan de nu geldende regels houdt.

Vooralsnog gaan we er vanuit dat we kunnen gaan bowlen in september. Overleg met uw teamgenoten en schrijf weer in voor het komende seizoen. U kunt het inschijfformulier invullen en scannen/foto maken en opsturen, of u kunt de gegevens in een email zetten. U kunt uw inschrijving mailen naar sportcommissie@bvkd.nl . Graag uiterlijk, maar het liefst voor 31 mei.

Ook Gasterij ’t Karrewiel is hard aan het werk om open te gaan zodra dit kan in de "1,5 meter samenleving".

Daarnaast willen we u nog laten weten dat per september het verbod op balansgaten in bowlingballen van kracht wordt. Vuistregel is: er mogen alleen nog maar duim/vingergaten in een bal zitten en u bent verplicht deze te gebruiken. Gooit u wel eens zonder uw duim? Dan heeft u een (extra) nieuwe bal nodig. Vanaf 11 mei is de Proshop van Bas Menken weer geopend, maar ALLEEN op afspraak! Een bezoek aan andere proshops is natuurlijk ook mogelijk indien deze open zijn.

Het bestuur en sportcommissie wenst iedereen veel sterkte, gezondheid en sportiviteit toe. Zorg goed voor jezelf en familieleden, zodat we hopelijk elkaar weer snel kunnen treffen op de bowlingbaan. Blijf gezond en help daar waar mogelijk ook de kwetsbare mensen om je heen gezond te blijven.

 


    Er zijn geen aankomende agenda items gevonden.