Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

  • »
  • »
  • Leagues stop gezet. Trainen is nog wel mogelijk!
16 okt 2020

Leagues stop gezet. Trainen is nog wel mogelijk!

Door: marco

Beste Leden van de BVKD,

Helaas is het met de laatste corona maatregelen niet meer toegestaan om te sporten in wedstrijd/teamverband. Dit betekent ook dat wij de leagues per direct moeten stoppen. Als de restrictie is opgeheven kunnen we kijken hoe of deze weer hervat kunnen worden. Graag vragen wij jullie om dit, en het onderstaande bekend te maken bij jullie teamgenoten, zodat we iedereen op de hoogte hebben kunnen stellen.

Het karrewiel is echter gewoon open en trainen of vrij bowlen is toegestaan. Wij hebben het volgende afgesproken qua trainen:
- De training op zaterdag blijft toegankelijk zonder wijziging.
- Op maandag en dinsdag avond ben je van harte welkom om tussen 20:00 en 22:00 te komen trainen. Van te voren moet je wel een baan reserveren door te bellen naar 015 213 6876 of te mailen naar info@karrewiel.nl. De kosten hier voor zijn 15 euro per baan per uur, en je mag met maximaal 4 spelers op 1 baan. Geef aan dat je van de vereniging bent en de banen worden geolied en schoongemaakt.
- De bar is gesloten, je mag zelf een flesje drinken mee nemen (Alcohol is helaas verboden)

Het gaat financieel niet goed met het bowlinghuis, dus het wordt zeker op prijs gesteld als je toch een keertje komt. Blijf in ieder geval gezond en sportief, dan komen we hier samen wel door heen.

 


    Er zijn geen aankomende agenda items gevonden.