Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

03 mei 2020

Leagues gestopt!

Door: maurice

Allereerst hopen wij dat het goed gaat met jullie en jullie naasten. Het zijn moeilijke tijden voor velen van ons. Corona is niet langer een begrip in de media, maar beïnvloed inmiddels het leven van ons allemaal.

Na het besluit van het kabinet om zowel de horeca als de sportclubs dicht te houden, is Bowling Vereniging ’t Karrewiel helaas genoodzaakt om alle leagues per direct te stoppen. Een erg lastig besluit voor ons, omdat we allemaal van de sport houden en het seizoen graag op een nette manier tot een einde willen brengen. Maar de gezondheid van de leden heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Voor de vereniging houdt dit het volgende in:

  • Omdat de huisleagues niet uitgespeeld worden, zullen we dus geen kampioenen uitroepen. Er zal daardoor ook geen prijsuitreiking plaatsvinden.
  • Het speelgeld dat in de eerste week dubbel is betaald om de laatste speeldag vrij te zijn qua leaguegelden, zal aan één lid van een team worden terugbetaald (de teamcaptain voor zover dat bij ons bekend is).
  • De Algemene Ledenvergadering wordt uitgesteld tot een moment dat we als vereniging weer samen mogen komen of we gaan de Algemene Leden Vergadering op een andere manier (online) organiseren. Hierover houden we jullie natuurlijk op de hoogte.
  • De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zal binnenkort bekend gemaakt worden en zoveel mogelijk digitaal geregeld worden. Ook hier geldt: we houden jullie op de hoogte.

Voor zover bij ons bekend, is de bowling volop bezig om aanpassingen te maken, zodat ze weer open kunnen zodra dit toegestaan is.

Hou jullie mailbox en deze website goed in de gaten voor meer nieuws en updates.

Het bestuur en de sportcommissie wenst iedereen veel sterkte, gezondheid en sportiviteit toe. Neem de aanwijzingen van het kabinet en de RIVM in acht. Zorg goed voor jezelf en de familieleden, zodat we hopelijk elkaar snel weer kunnen treffen op de bowlingbaan.

Namens het bestuur en de sportcommissie