Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

  • »
  • »
  • Inschrijven leagues 2021-2022 begonnen!
31 mei 2021

Inschrijven leagues 2021-2022 begonnen!

Door: maurice
Teamcaptains hebben een email ontvangen

Afgelopen week hebben de meeste teamcaptains een email gehad met onderstaande tekst en het inschrijfformulier als bijlage. Helaas zijn er een aantal emailadressen die in de ledenlijst staan, niet correct (teruggekomen). Deze leden hebben dus GEEN email ontvangen. Aan de desbetreffende teamcaptains: kunt u deze aanpassen? Of laten aanpassen door het juiste emailadres door te geven aan de ledenadministratie?

Bent u geen teamcaptain en heeft hij of zij nog geen contact met u opgenomen, neem dan zelf contact op met uw teamcaptain en vul samen het formulier in!

 

Gasterij ’t Karrewiel is weer open sinds woensdag 19 mei! Het zal echter niemand verbazen dat het bestuur en sportcommissie de knoop onlangs hebben doorgehakt om het huidige seizoen te beeindigen. De NBF heeft al aangegeven dat er voor volgend seizoen geen nieuwe pasgemiddelden zullen worden berekend en de scores van dit seizoen meegenomen worden in de berekening van het pasgemiddelde voor seizoen 2021-2022.

Uiteraard hopen wij dat jullie als team, in dezelfde samenstelling, weer willen inschrijven voor komend seizoen, er vanuit gaande dat we deze dit keer wel normaal kunnen spelen en afmaken. De vaccinaties beginnen zijn vruchten af te werpen en eind augustus zou iedereen die dat wil, gevaccineerd moeten zijn. Bijgevoegd dan ook het inschrijfformulier, met het verzoek om deze uiterlijk 7 juni ingevuld te retourneren of per email aan de sportcommissie op te geven met vermelding van de gewenste league, teamnaam en het benodigd aantal spelers. Deponeren in het postvakje op de bowling mag natuurlijk ook!

Omdat de meesten van ons al zo lang niet gebowld hebben, zijn we in overleg met het huis om te kijken of ze een zomer/thuisblijversleague willen organiseren. Deze is dus niet alleen voor leden, maar voor iedereen zie zin heeft om te bowlen. De opzet is een kort aantal weken (4 of 5), waarbij je individueel 4 games gooit (2 spelers per baan) en waarbij je per game + handicap maximaal 20 en minimaal 1 punt kan verdienen (dus bij 4 games maximaal 80 en minimaal 4 punten). We hopen hier spoedig meer over bekend te maken!

Verder zullen we proberen om in het 4e kwartaal een clubkampioenschap te organiseren, namelijk die van 2021, zodat toch ook dit jaar er nog een BVKD-clubkampioen kan zijn.

Tot slot, vergeet niet het formulier in te vullen en te retourneren naar de sportcommissie (of het postvakje op de bowling gebruiken) voor 7 juni a.s.

 

Als u geen team heeft, maar toch wilt bowlen komend seizoen, laat dit dan weten aan de sportcommissie!