Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

  • »
  • »
  • U kunt nog inschrijven voor komend seizoen!
18 aug 2021

U kunt nog inschrijven voor komend seizoen!

Door: maurice
nog plaats in alle leagues

Wilt u ook lekker ontspannen in een gezellige en sportieve sfeer? Op een vast moment in de week (of om de week) even alle zorgen vergeten en strijden om de punten? 

Dat kan! Voor alle leagues (maandag vroeg, dinsdag vroeg en dinsdag laat) zijn er nog plaatsen vrij in onze competitie. Met een team, bestaand uit tenminste twee personen (meer mag ook) kunt u al deel uitmaken van de gezelligste (bowling)vereniging van Delft en omstreken. En het leukste is: u hoeft geen professioneel bowler/bowlster te zijn om mee te doen. Onze competitie is voor alle nivo's vanaf 16/18 jaar tot 99+ (jongeren kunnen op zaterdagochtend terecht bij de jeugdafdeling van onze vereniging). De regels worden u al spelenderwijs geleerd en met onze handicapregeling kunt u het opnemen tegen alle deelnemers, ongeacht uw gemiddelde. Het belangrijkste is plezier hebben in het spel, een beetje bewegen en de gezelligheid!

Wilt u direct inschrijven met een team, dan kan dat hier. Wilt u meer informatie, dan kunt u uw vraag stellen aan de sportcommissie@bvkd.nl (u ontvangt meestal binnen een paar dagen antwoord).