Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

27 jan 2022

WE GAAN WEER BOWLEN

Door: maurice
Beide leagues starten dinsdag 1 februari

Goed nieuws! De leagues gaan weer van start!

Gelukkig mag Gasterij 't Karrewiel weer open (met voorwaarden) sinds woensdag jl. Dit betekent ook dat de leagues weer doorstarten!
In overleg met de Gasterij kunnen dinsdag a.s. (1 februari) zowel de vroege als de late league weer starten.
Het is momenteel wel zo dat bij de late league na 22:00 uur geen drank/eten meer kan worden besteld. De deur gaat ook dicht dan. Na afloop van de late league dienen de teams direct naar huis te gaan. Napraten of een drankje doen is helaas nog niet mogelijk voor spelers van de late league.
Verder dienen we ons allemaal aan de geldende regels te houden die vanuit de overheid zijn bepaald voor de horeca. Dus niet onnodig rondlopen, 1,5 m. afstand houden en een mondkapje dragen als u door de bowling loopt (tijdens het bowlen zelf is afstand houden en een mondkapje dragen niet nodig). Ook is het 3G beleid weer van toepassing.

Meer informatie in de email die naar de leden gestuurd zal worden (uiterlijk het weekend van 29/30 januari). Maar breng uw teamgenoten alvast op de hoogte!