Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

04 sep 2022

Aanvang leagues

Door: maurice
Ontbrekende spelers mogelijk

Dinsdag 6 september is weer de eerste speeldag. De gegevens zijn weer in de computer gezet. Per ongeluk heb ik (Maurice) in een excelsheet met de teamnamen en spelers een kolom te veel verborgen, waardoor enkele spelers mogelijk niet in een team staan (of in verkeerde volgorde). Mijn excuses hiervoor!
U kunt deze spelers alsnog invoeren indien nodig, of doorgeven aan de leaguesecretaris (op het scoreformulier schrijven is NIET voldoende!). Ook kan de teamnaam nog aangepast worden. Zij zorgen dat dit in de correspondentiemap terecht komt, zodat dit verwerkt wordt.

Helaas trad er een nog onbekend probleem op bij het klaarzetten van de gemiddeldes van vorig seizoen waarop de handicap is gebaseerd. Dit is nog niet eerder voorgekomen. Ook kon het niet op korte termijn worden opgelost. Iedereen heeft op dit moment nog '0' handicap. Dit wordt natuurlijk zo snel mogelijk in orde gemaakt!  Excuses voor het ongemak.

En niet vergeten: de eerste avond betaalt u dubbel!