Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

  • »
  • »
  • Finale clubkampioenschappen 26 maart
26 feb 2023

Finale clubkampioenschappen 26 maart

Door: maurice
league speelt 28/2, 7 en 14 maart!

Zeer binnenkort verschijnt het inschrijfformulier voor de clubkampioenschappen. In het speelschema voor de league welke aan het begin van het seizoen is gemaakt, is al een speelweek vrij gehouden voor de voorronde. Echter was toen nog niet duidelijk op welke datum we deze zouden spelen. Inmiddels is duidelijk dat de NBF heeft aangegeven om de finale bij voorkeur op zondag 26 maart te spelen. Deze datum is dan ook met het huis al vastgelegd.

Dit betekent concreet dat we dinsdag 21 maart vrij houden voor een voorronde van de clubkampioenschappen  De weken ervoor zijn dus gewoon speeldagen van de league (28 feb, 7 en 14 maart)!