Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

  • »
  • »
  • Els, Tim en Milan Clubkampioenen!
27 mrt 2023

Els, Tim en Milan Clubkampioenen!

Gefeliciteerd!

De voorronden zijn weer gespeeld, de finalisten werden per app op de hoogte gesteld of ze wel/niet finale moesten spelen. De jeugd begon rond 12:30 uur aan de finale, waarna de finale voor de Dames, Heren A en B klasse (verdeling 3/4/3) volgde.
In de Dames klasse begonnen Mechelien, Narcis en Els. In de Heren A klasse was het verschil tussen Tim, Sammy en Jan maar ca. 20 pins. Fabian zat als vierde finalist 30 pins achter Jan. De B-finalisten waren Mark Knijnenburg, Ed en Frans.

Bij de heren A was het na twee hoge games van Tim (256 en 279) duidelijk wie de grootste kans had om Clubkampioen 2023 te worden. Temeer het bij Sammy niet lukte om een voor hem normale game neer te zetten. Bij de dames had Mechelien veel splits in de eerste games en bowlden Narcis en Els min of meer hun normale scores. Ook de heren B lieten weinig verschil zien. Dit zou voor hen zo blijven: een paar pins inlopen om de game daarna een paar pins uit te lopen. Bij de dames pakte Els door en zette nog een paar hoge games neer, waarmee ze Narcis en Mechelien inhaalde en zich een jaar lang Clubkampioen mag noemen.
Tim bolwde zijn derde game 120 pins lager dan de 2e, maar zette daarna weer door met een 200-game en pakte zo de titel bij de Heren.

Bij de jeugd stonden alle 7 jeugdleden in de finale. verdeelt in aspiranten (3), pupillen (3) en 1 junior. Toch waren de verschillen tussen alle nummers 1 klein. Uiteindelijk pakte Milan de eretitel Clubkampioen 2023 bij de jeugd.

Foto's en uitslag volgen snel!