Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

  • »
  • »
  • Wesley, Ed en Casper zijn de winnaars!
07 jan 2024

Wesley, Ed en Casper zijn de winnaars!

Door: maurice
Marco bowlde de enige 300 game scratch!

Ondanks slechts 32 deelnemers was het 9 = Strike toernooi toch erg gezellig. Er was goed geluisterd naar de oproep om gepast te betalen en om op tijd aanwezig te zijn. Meteen bij de start van de eerste serie waren Wesley Ruijgt en Tim Appelman goed bezig. Ze ontliepen elkaar niet en de eerste twee 9 = Strike 300 games waren bijna een feit. Helaas haalden ze het beiden net niet. Het duurde tot de laatste game, toen Marco van Arragon de enige 9 = Strike 300 game gooide van dit toernooi. En dat met maar 2x 9. De overige 10 waren echte strikes.

In de tweede serie was nog wat plaats voor re-entry en drie mensen vonden dat ze beter zouden moeten kunnen en schreven nogmaals in. De serie verliep voorspoedig, maar nog een 300 game zat er niet in.

Voordat de finale begon, kreeg iedereen een nieuwjaarscocktail en na een korte toerspraak van onze voorzitter Henk Meijer werd er geproost op het nieuwe jaar en op hoge bowling scores.

De finale bestond uit 1 ronde van 3 games, waarbij de hogste 3 jeugdleden (Jayden v.d. Vange, Casper Remmerswaal en Mathijs v.d. Ouden), de 3 hoogst geplaatste klasse B spelers (Ton Smits, Ed v.d. Vange en Geert van Roon) en 4 klasse A spelers (Mark Knijnenburg, Sammy Wolvers, Tim Appelman en Wesley Ruijgt) streden om als winnaar uit de bus te komen. Na de eerste game werd weer de score + handicap voor de naam gezet, zodat het publiek, maar ook de spelers zicht hadden op de stand. Na afloop bleek dat iemand zijn handicap na de tweede game was vergeten bij te tellen. Het mocht de pret niet drukken en na 3 games hadden we in alle klasses een winnaar: Caspter, Ed en Wesley. Gefeliciteerd!

Het duurde nog tot ca. 18:00 uur voor de laatste bowlers naar huis gingen. Ouderwets dus.

Voor wie de scores nog wil terugkijken, dat kan hier. Tot het volgende toernooi!