Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

Informatie over bowlen als jeugdlid

Door: maurice

Onze vereniging beschikt natuurlijk ook over een eigen jeugdafdeling. Wekelijks, gedurende het seizoen wat loopt van september tot en met mei, speelt de jeugd op zaterdagmorgen van 10.30 to 12:00 uur in Gasterij 't Karrewiel, aan de Paardenmarkt 74 te Delft.

Lijkt het je ook leuk om bowling als sport te beleven, kom dan gerust eens langs. Je kunt dan vrijblijvend een keer gratis meespelen met onze jeugd. Momenteel hebben we ongeveer 10 jeugdleden van 7 tot 18 jaar. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met onze jeugdcommissie.

Naast de trainingen en de games die je gooit in onze "eigen" bowling, kan je meedoen aan diverse kampioenschappen en toernooien. Zo hebben we elk jaar de verenigingskampioenschappen, een Kersttoernooi, een 7- & 9=strike- en een 8=strike-toernooi. Daarnaast spelen we inmiddels ons beroemde spekkiestoernooi waar jeugd samen met de senioren in een team samenspelen. De wat verder gevorderde speler speelt ook mee in de nationale jeugdtrioleague. Het seizoen wordt altijd afgesloten met een slotdag.

Naast de contributie dient er nog speelgeld te worden afgerekend. Mede dankzij trainer Ferdi Baggerman en het Bowlingcentrum kunnen we de kosten voor de jeugd extra laag houden. Dit is per zaterdag € 5,00. De training is van 10:30 uur tot 12 uur.

De uitslag van de jeugdleague vindt u in de ruimte bij de schoenen in het bowlinghuis, binnenkort komen deze ook weer online te staan.