Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft

Trainen

Door: maurice

Speciaal voor de vereniging, zorgt Gasterij 't Karrewiel voor trainingsmogelijkheden. Van eind augustus tot eind mei kunnen leden van de vereniging op zaterdag terecht om tegen gereduceerd tarief , de fijne kneepjes van het spel te leren. Ervaren bowlers die dan aanwezig zijn geven graag advies om uw spel te verbeteren. Op de meeste zaterdagen zullen er 10 bowlingbanen beschikbaar zijn, maar het is de bedoeling om met meerdere mensen op een baan te spelen alvorens een nieuwe baan te gebruiken.

U betaalt hiervoor een kleine (vaste) vergoeding voor de gehele speeltijd, ongeacht het aantal spelers op een baan. Als u korter aanwezig bent, betaalt u toch het volledige bedrag! Mocht er een zaterdag geen training zijn, dan wordt dit uiteraard op tijd kenbaar gemaakt op deze site en op de bowling zelf.

De trainingstijden zijn:

van 11:00 - 13:00 uur voor de jeugd. Kosten: € 5,00 per persoon.

van 11:00 - 13:00 uur voor de volwassenen. Kosten: € 8,00 per persoon.

Wilt u het een keertje proberen, de eerste 3 trainingen zijn gratis en vrijblijvend! Kom even langs tijdens de trainingen of tijdens de leagues, of stuur een mailtje naar info@bvkd.nl voor meer informatie.